Articol

Fii Informat

Evanghelia Ateistă, nu este ateistă!

Evanghelia Ateistă este de fapt un troian în care se ascunde ceea ce creștinii numesc “Evanghelia”. Dar prin faptul că, conține termenul “Ateistă” creștinii și în special cei habotnici , vor fi ținuți departe prin mândria și ignoranța ce-i caracterizează…
Ei fiind parte al efectului de turmă, au nevoie în vederea validării, de bineînțeles…turmă. O turmă care să rezoneze cu modul lor creștinesc de viață, care include slujire, închinare, ritualuri..etc și care să valideze totuși Evanghelia Ateistă. În acest moment vede că nu este un pericol din punct de vedere spiritual și în final va ascede spre a valida că aceasta, Evanghelia Ateistă, este de fapt baza învățăturii lui creștine…
În partea cealaltă avem ateul și ateul habotnic aceeasi mândrie și ignotanță doar că în partea opusă.
Când pun în fața unui ateu si mai ales cel habotnic “Evanghelia Ateistă”, o va respinge instant (am pațit asta cu un prieten de-al meu, mă întâlnesc cu el random prin zona Pietei Unirii, eu nefiind din Bucuresti si merg destul de rar, intâlnirea a fost o surpriză plăcută. I-am arătat Evanghelia Ateistă și a respins-o instant “nu cred in evanghelie, dumnezei, cristosi..” i-am mai întins-o odată “eu am scris-o!” și nimic, iar am fost refuzat. Apoi l-am rugat să citească si al doilea cuvânt din titlu…”Ateistă”!
Abia acum a intervenit declicul…” cum evanghelie, cum ateistă??)
Și ca să nu dau prea multe explicații, pe coperta din spate este un mesaj: “Ignoranța e sclavie, cunoașterea libertate”
Nimeni nu vrea să fie sclav, și uite așa am rezolvat problema, am vindecat ignoranța prin definirea ei!
Și ca să nu fie un efort prea mare în a citi, am concentrat lucrarea in doar 20 de pagini A6…căci tot timpul rămâne un strop de ignoranță care poate fi amplificată de un număr mare de pagini și ca număr și ca dimensiunea paginii, rezultatul: un format mic A6, și un număr mic de pagini 20.
Ce vede ateul in Evanghelia Ateistă? Se vede pe el însuși, foarte mulți își văd propriul sistem de valori și trag o concluzie ciudată “eu am fost până acum creștin și nici măcar n-am știut?”
Sau alții vor regăsi ceea ce și-ar dori să fie…
Acum să nu credeți că după citirea Evangheliei Ateiste ateii vor lua cu asalt locașurile de cult! Nici pomeneală! Vor vedea ce înseamnă de fapt creștinismul…și de ce sunt atei, și vor rămâne atei.
Evanghelia Ateistă are la bază Iisus și Avraam care sunt inseparabili in această ecuație, Moise și al său Legământ (bineînțeles tot de la Dumnezeu primit, mulți când spui “Legea lui Moise” spun că nu este a lui Moise ci a lui Dumnezeu, asta ca să îi dea o autoritate falsă pentru că știm bine că de la Dumnezeu a primit-o, nu din altă parte. Când spunem “Legea lui Moise” o denumim generic, să știm despre ce este vorba) este doar “ADĂUGAT” până la Hristos.
Astfel prin Evanghelia Ateistă dovedesc care Legamânt este în vigoare de la Hristos încoace, și faptul că acest Legământ mântuiește ateul, fără să știe și fără să vrea.
În acest moment Evanghelia Ateistă se tiparește într-o tipografie din Germania și va fi disponibilă în curând.

9 Responses

  1. Eu nu cred ca un ateu este ateu sau devine ateu datorita religiei! Religia este doar “arma” ce il determina sa se poticneasca fata de Dumnezeu. Este doar efectul nu si cauza. Cred ca este de fapt explicatia de tip uman, explicatia duhovniceasca este tot cea adevarata. Mai exact exista mantuiti si nemantuiti, exista bine si rau, sunt doua cai nu exista o a treia cale de mijloc. In aceasta ordine de idei factorul principal este determinat de predestinare. Totul este dat. Unora le-a fost dat, altora nu…dinainte…sa inteleaga pentru a fi mantuiti, sau nu! Intradevar religia este piatra de poticnire, dar multitudinea adevarurilor acesteia, nu inseamna acel Adevar Unul Singur! Atat ateii pana la urma cat si religia, imi pare rau sa spun, totusi fac parte din categoria celor nemantuiti. Intradevar risti sa devi habotnic cand incerci sa convingi un ateu, dar indiferent ca il fortezi prin aceasta metoda, sau nu, oricum nu va accepta nimic daca nu ii este dat!

    1. Nu înțeleg ce vrei să spui cu “îi este dat”, acea predestinare. Să înțeleg că că este o condiționare? Ce determină acea condiționare? Cui îi este dat și cui nu?

      1. Nu este o conditionare, dar nu spun eu asta si nici nu interpretez ceva, eu doar afirm ce spune Cuvantul lui Dumnezeu: “Isus le-a raspuns: “Pentru ca voua v-a fost dat sa cunoasteti tainele Imparatiei cerurilor, iar lor nu le-a fost dat. “(Mat.13:11). Daca extindem spusele Mntuitorului la modul absolut, valabil si raportat la orice om, rezulta cei mantuiti si cei nemantuiti.

  2. This is the perfect webpage for everyone who wishes to understand this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I personally would want toÖHaHa). You definitely put a brand new spin on a subject that has been written about for a long time. Great stuff, just great!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2021 Evanghelia Ateista. Toate drepturile rezervate